Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rýže zapečena s fazolkami

Zpět
  • Autor: LLojdova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

kari koření

Energetická hodnota celkem: 2115 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 71, SAFA (g): 4, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1058 kJ

Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě. Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou papriku, žampiony a cibuli. Přidáme nakrájené zelené fazolky, podlijeme vývarem a 10 - 12 min. dusíme. Přisypeme rýži, promícháme, prohřejeme, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři